Easy Walk Black Edition Blå - Sele med handtag

  • 1 049 krI lager
Leverantör: Hundstaff

Easy walk selen är en högkvalitativ hundsele som garanterar maximal säkerhet och komfort

Easy walk black edition har snygga svarta detaljer som ger den ett elegant utseende. De justerbara banden gör det enkelt att anpassa selen efter hundens kroppsform och säkerställa en perfekt passform. Denna modellen är utformad anatomiskt och tillåter hunden att röra sig naturligt utan att begränsas eller utsättas för obehagliga tryckpunkter. Selen är fodrad på insidan med mjuk minky komfort som är skonsamt för hundens päls. Selen är 4cm bred.

Selen har flera fästen, vilket gör det möjligt att fästa koppel på tre olika ställen, två fästen hittar du på ryggen och ett fäste framtill vid bröstkorgen. Fäster man kopplet framtill på selen så fungerar den som en antidragsele som hjälper till att minska drag. För bättre kontroll kan du även välja till ett handtag som du kan använda i besvärliga situationer.

Selen är tillverkad med högsta kvalitet och finns i olika storlekar för att passa olika hundraser.

Black Edition kollektionen är noggrant tillverkad av högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och komfort för din hund. Man bör dock komma ihåg att efter en tids användning, beroende på intensiteten och förhållandena, kan den svarta lacken slitas av eller tappa färg. Därför råder vi att undvika vattenexponering eftersom metalldetaljerna är känsliga för vatten.

Välja rätt storlek:

Mät hunden bakom frambenen och upp runt bröstkorgen där den är som störst. Tänk på marginal. Osäker på hur man mäter? Se video längst ner.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa här.
Alla våra produkter skräddarsys på beställning. Den beräknade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar.


Storlekstabell: