Multileash Black Edition Baby Pink - Starkt justerbart multikoppel

  • 429 kr

I lager
Leverantör: Hundstaff

Multikoppel justerbart koppel - Black edition

Multikopplet är ett justerbart koppel som har hakar i båda ändarna. Justera kopplets längd efter dina och hundens behov. Kopplet justeras genom att du sätter fast den ena haken till en D-ring. 

Kopplet har en totallängd på 250 cm och kan vara 250 cm, 220 cm, 170 cm eller 130 cm långt. Passar bra till olika aktiviteter, exempelvis kan kopplet sättas fast runt din kropp.

Kopplet är vadderat med mjuk minky komfort för att ge ett skönt och greppvänligt koppel.

Black Edition kollektionen är noggrant tillverkad av högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och komfort för din hund. Man bör dock komma ihåg att efter en tids användning, beroende på intensiteten och förhållandena, kan den svarta lacken slitas av eller tappa färg. Därför råder vi att undvika vattenexponering eftersom metalldetaljerna är känsliga för vatten.

Välj hake på kopplet

Välj hake efter dina och hundens behov. Välj mellan pistolhake, twist & lock och extreme haken. Se bild för att se skillnaden på utseendet.

  1. Pistolhaken är en vanlig simpel hake.
  2. Twist & lock haken kan bara öppnas genom att vrida och trycka ner haken samtidigt vilket ger en extra säkerhet. 
  3. Extreme haken är en lite större samt tåligare hake och är extra säker då den klarat dragtest på 4 kN (400 kg). Öppnas genom att trycka in båda clipsen samtidigt.