SALE - Active Komfort Black Edition Svart - 4cm brett, Storlek 50

  • 399 krI lager
Leverantör: Hundstaff

Brett hundhalsband av hög kvalitet - Black edition

Active komfort halsbandet är ett populärt hundhalsband bland hundägare. Halsbandet är gjort av flera lager nylon vilket gör att hundägaren kan känna sig trygg. Halsbandet är slitstarkt och av hög kvalitet och passar både små och stora hundar. Skulle din hund få för sig att rulla i lera eller dylikt så går det även att tvätta halsbandet i tvättmaskin i 40 grader i tvättpåse. 

Black Edition kollektionen är noggrant tillverkad av högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och komfort för din hund. Man bör dock komma ihåg att efter en tids användning, beroende på intensiteten och förhållandena, kan den svarta lacken slitas av eller tappa färg. Därför råder vi att undvika vattenexponering eftersom metalldetaljerna är känsliga för vatten.

Vilken bredd passar på vilken hund? 

Bredden på halsbandet är en smaksak, vi rekommenderar att större hundar har bredare halsband. På bilden ovan ser ni ett 4 cm brett halsband. 

  • 5 cm breda halsband passar bla. Amstaff, Bully, Rottweiler, Amerikanska bulldog, Cane corso, Schäfer. 
  • 4 cm passar bl.a. valpar, Staffar, Franska bulldogs, Bullterrier

Välj rätt storlek:
Mät hundens halsomkrets där halsbandet brukar sitta. Med hjälp av detta mått väljer du storlek i vår storlekstabell. Hitta hundens halsomkrets i parentesen i storlekstabellen. Exempelvis: Om din hund har 42 cm i halsomkrets, då väljer du storlek 55 (39-47 cm). Halsbandet har flera hål och det är enkelt att justera storlek.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa här.

Alla våra produkter skräddarsys på beställning. Den beräknade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar.