Dog beds with names

High-quality dog beds

Here you will find the perfect bed for your dog. The dog spends many hours in his/her dog bed, therefore it is important that the dog feels comfortable and safe in the bed. Hundstaff's beds are made out of high quality, comfortable filling and are easy to clean. Only durable and anti-allergic materials are used in manufacturing.

Thanks to this, we can be sure that our beds not only look elegant but also provides exceptional comfort for the dog.

You have the opportunity to write the dog's name on the bed and also add a nice text to the "heart" and get the perfect dog bed for your best friend.

Available in sizes from S to XL. Price from SEK 1499.

Mjuka hundbäddar av hög kvalitet

Här hittar du den perfekta hundbädden till din hund. Hunden spenderar många timmar i sin hundbädd och därför är det viktigt att hunden känner sig bekväm och trygg i sin bädd. Hundstaffs bäddar är tillverkade av hög kvalitet med en bekväm fyllning och är dessutom enkla att rengöra. Vid tillverkning använder vi endast slitstarka och antiallergiska material. Tack vare detta kan vi vara säkra på att en säng inte bara ser elegant utan också ger exceptionell komfort för hunden.

En mysig hundbädd att koppla av i

En hundbädd är mer än en hundanpassad säng som din hund kan sova i. Det är din hunds alldeles egna lilla plats, där den får möjlighet att mysa till det och varva ner efter en dag fylld av aktivitet och nya intryck. Bädden blir ett tryggt ställe för hunden att dra sig undan till när den känner behov av det och kan bidra till att reducera höga stressnivåer. Det är därför en god idé att placera hundens bädd i en lugn och lite avskild del av din bostad. Dessutom kan en hundbädd verka lugnande för valpar som nyss skilts från sina syskon och sin mamma.

Personalisera din snygga hundbädd

Precis som för våra hundtillbehör med namn så får du möjligheten att ge våra hundbäddar en personlig prägel genom att skriva hundens namn på bädden, samt att lägga till en fin text på det medföljande hjärtat så att du får den perfekta hundbädden för din bästa vän. Skulle hundbädden bli smutsig så går den enkelt att rengöra. Släng in hundbädden i tvättmaskinen på 30 grader. Detta tar bort smuts och eventuella illaluktande dofter.

Den bästa hundbädden finns i olika storlekar, från S till XL

Våra hundbäddar finns i storlekarna S, M, L och  XL. Välj storlek utifrån hundens storlek. Är hunden en valp rekommenderar vi att välja en större bädd. Har du fler än 1 hund så kan hundarna dela på hundbädden i mån av plats. Pris från 1499 kr.