Easy Walk Golden Baby Blue - Sele med handtag

  • 1 099 krI lager
Leverantör: Hundstaff

Bred hundsele med mässingdetaljer

Denna sele är en Golden edition med tjusiga mässingdetaljer som är av hög kvalité. Selen är anatomisk utformad och tillåter hunden till rätt rörelsemönster där muskler och leder kan arbeta på ett naturligt sätt utan obehagliga tryck. Lätt att ta på och av hunden. Selen kan justeras både runt hals och runt bröstkorgen vilket ger en mycket god passform. Selen är tillverkade av mjuk och hållbar nylon samt komfort på insidan för att göra det extra bekvämt för hunden. Går att koppla hunden på framsidan av selen vilket gör att den funkar som antidragsele.

Du har möjlighet att lägga till ett handtag på selen så du enkelt kan ta kontroll över hunden vid besvärliga situationer. Handtaget är i samma färg som selen och sys fast på den bakre delen av selen.

Välj rätt bredd:

På produktbilden ovan ser ni en 4 cm bred sele. 

  •  Vi rekommenderar 4 cm breda selar till hundar som väger över 18kg.  Exempel: Amstaff, Bully, Rottweiler, Amerikanska bulldog, Cane corso, Schäfer.
  •  Vi rekommenderar 3 cm breda selar till hundar som väger under 18kg. 3 cm passar bla. valpar, Staffar, Franska bulldogs, Bullterrier.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa här.

Alla våra produkter skräddarsys på beställning. Den beräknade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar.Storlekstabell: