Vi välkomnar dig med öppna tassar! Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta till din bästa vän

Easy Clip Golden Plum – Reglerbart halsband med knäppspänne

359 kr

Handtillverkade produkter

Unika handtillverkade produkter med noggrant utvalda detaljer

Detaljer

Robusta detaljer

Minky komfort

Ett mjuk och skönt foder som ger din hund bekvämlighet

Färger

Många olika färgval

Beskrivning

3 cm brett halsband med mässingdetaljer

Ett Golden edition halsband med tjusiga mässingdetaljer som är av hög kvalité. Detta halsband är designat för mindre & mellanstora hundar (upp till 20 kg). Har du en större hund så rekommenderar vi de andra Golden edition halsbanden. Detta halsbandet passar utmärkt till sommaren då våra hundar syns och uppmärksammas mycket. Enkelt att justera storlek och smidigt att ta på och av hunden.

Välj rätt storlek:
Mät hundens halsomkrets där halsbandet brukar sitta. Med hjälp av detta mått väljer du storlek i vår storlekstabell. Hitta hundens halsomkrets i parentesen i storlekstabellen.

Alla våra produkter skräddarsys på beställning. Den beräknade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar.

FAQ

Vilken storlek på hundhalsband ska jag välja?

För att välja rätt storlek på hundhalsband rekommenderar vi att du mäter din hunds halsomkrets och väljer storlek utifrån det i vår storlekstabell. Mät hundens halsomkrets där halsbandet brukar sitta.

Kan jag använda hundhalsbandet för olika hundraser och storlekar?

Ja, våra hundhalsband är utformade för att passa olika hundraser och storlekar. Se till att välja rätt storlek baserat på din hunds behov.

Kan jag anpassa mitt hundhalsband med hundens namn eller kontaktinformation?

Vissa av våra hundhalsband kan anpassas med broderat namn eller kontaktinformation för att öka säkerheten och identifierbarheten. Spana in våra produkter med namn alternativt ID brickorna.

Hur lång är leveranstiden?

Vi syr våra produkter på beställning för varje kund och därför är leveranstiden mellan 5 och 10 arbetsdagar. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt samtidigt som vi är måna om kvaliteten på våra produkter.

Vad är retur- och reklamationspolicy?

Om produkten av någon anledning inte passar dig eller din hund har du enligt distansavtalslagen 14 dagar på dig från mottagningsdagen att returnera produkten. Kunden är ansvarig för returfrakten. Om du vill byta produkten till en annan storlek erbjuder vi 30 dagars bytesrätt från beställningsdagen. Även här är kunden ansvarig för returfrakten.

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär