Hundstaff

Grip Green - grönt hundhalsband med handtag349 kr

5cm brett grönt mjukt hundhalsband med handtag

Grip Green är ett Hundhalsbandat designat för att underlätta för hundägaren. Med ett handtag på halsbandet kan man enkelt ta kontroll över hunden vid besvärliga situationer. Passar vid hundträning, promenader, motion och lek. Hundhalsbandet är gjort av tre lager nylon material och ett lager fleece som är ihopsydda med starka polyester sömmar. Ett tåligt och bekvämt halsband som underlättar varadagen!

Passar hundar som: Amstaff, Staffe, bullterrier, rotweiller, schäfer, doberman, dogo argentino, Mastiff, Boxer och många andra!


Mått:

Kan beställas i andra storlekar - maila oss på info@hundstaff.se för mer information.


Ord från våra nöjda kunder:

"Vi är väldigt nöjda med vårat halsband från hundstaff. Snyggt och tåligt, dessutom är det otroligt mjukt och känns skönt mot pälsen jämfört med liknande breda halsband. Stor tumme upp"

"Otroligt snygga halsband med mycket bra kvalite. Inte alls så "hårda" som sådana halsband kan vara, utan dessa är mjukare och sitter bekvämt på hunden. Jättetrevligt personal som svarar snabbt på frågor och funderingar! Många tummar upp!"

"Snygga och slitstarka halsband som sitter bra och skönt på hunden, snabb leverans och superbra service! Kommer beställa från Hundstaff igen."