Grip Safe Mint - Brett fodrat reflexhalsband med handtag

  • 469 kr


I lager
Leverantör: Hundstaff

Hundhalsband med reflex och handtag

Grip  reflex halsbandet är ett praktiskt halsband designat för att underlätta för hundägaren. Med ett handtag och reflex insytt i halsbandet kan hundägaren känna sig säker under aktiviteter utomhus. Med handtaget kan man enkelt ta kontroll över hunden vid besvärliga situationer och den insydda reflexen gör att hunden syns på långt håll i mörker eller under dåliga siktförhållanden. Halsbandet är även utrustat med mjuk minky komfort på insidan som är skonsam för pälsen. Passar bra till hundägare som vill känna sig extra säkra när man aktiverar sin hund. Skulle din hund få för sig att rulla i lera eller dylikt så går det även att tvätta halsbandet i tvättmaskin i 40 grader i tvättpåse.

Vilken bredd passar på vilken hund?
 Bredden på halsbandet är en smaksak, vi rekommenderar att större hundar har bredare halsband. På produktbilden ovan ser ni ett 5 cm brett halsband.

  • 5cm breda passar bla. Amstaff, Bully, Rottweiler, Amerikanska bulldog, Cane corso, Schäfer.
  • 4cm passar bla. valpar, Staffar, Franska bulldogs, Bullterrier.

Att välja rätt storlek:
Mät hundens halsomkrets där halsbandet brukar sitta. Med hjälp av detta mått väljer du storlek i vår storlekstabell. Hitta hundens halsomkrets i parentesen i storlekstabellen. Exempelvis: Om din hund har 42 cm i halsomkrets, då väljer du storlek 55 (39-47cm). Halsbandet har flera hål och det är enkelt att justera storlek.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa här.

Alla våra produkter sys på beställning. Den beräknade leveranstiden är ca. 5-10 arbetsdagar.

Se produktvideo: