Extreme Leash Gult - Starkt och säkert koppel

  • 359 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Hundstaff

Extreme koppel med svart extreme karbinhake

Slitstarkt koppel som är utrustat med en extreme karbinhake som är extra tålig och säker. Haken öppnas genom att trycka in de 2 clipsen på båda sidorna samtidigt. Du har möjligheten att välja till ett komforthandtag för att göra kopplet ännu skönare att hålla i.

Matcha kopplet med våra andra produkter, exempelvis halsband eller sele! 

Denna produkt ingår i vår Extreme Edition kollektion där du hittar produkter med enkel låsning och öppning på både halsband och koppel. Extreme Edition är för dig som vill känna ökad säkerhet, spännena på produkterna har klarat ett uthållighetstest på 7 kN - 700 kg!

När du väljer längd på kopplet ska du tänka på vad du och din hund har för behov. Nedan kan du läsa några rekommendationer och exempel.

  • 120 cm är ett kort koppel och passar bra i sammanhang där du vill ha hunden nära. Exempelvis stadsmiljö. 
  • 180 cm är måttet på ett standard koppel. Standard koppel kan användas vardagligen exempelvis vid träning eller promenader. 
  • 160, 200, 220 cm. Tycker du standard längden 180 cm är för kort eller långt för dig och din hund så kan du välja mellan 160, 200 samt 220 cm. 
  • 300 cm är ett längre koppel som passar bra i situationer då du vill ge din hund mer frihet, exempelvis vid en skogspromenad eller inkallningsträning.

Alla våra produkter sys på beställning. Den beräknade leveranstiden är ca. 5-10 arbetsdagar.