Multi Guard Leash Black Edition Rött - Multi-väktarkoppel

  • 499 kr

I lager

Multi-väktarkoppel Black Edition - Justerbart multikoppel med extra handtag

Multi-väktarkopplet är en perfekt kombination av hundägarnas två favoritkoppel. För dig som vill ha det bästa av båda världar, erbjuder detta koppel den överlägsna kontrollen från Väktarkopplet tillsammans med den mångsidighet som Multikopplet erbjuder.

Likt Multikopplet, har detta koppel hakar i båda ändarna och kan justeras till flera olika längder efter dina och hundens behov, vilket gör det perfekt för en mängd olika aktiviteter. Kopplet justeras genom att du sätter fast den ena haken i en D-ring. Kopplet har en totallängd på 250 cm och kan vara 250 cm, 220 cm, 170 cm, 130 cm långt. Exempelvis kan kopplet sättas fast runt din kropp. Utöver det  finns ett extra handtag längst ner vid haken, vilket ger fördelen att man enkelt kan ta kontroll över hunden vid besvärliga situationer.

Black Edition kollektionen är noggrant tillverkad av högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och komfort för din hund. Man bör dock komma ihåg att efter en tids användning, beroende på intensiteten och förhållandena, kan den svarta lacken slitas av eller tappa färg. Därför råder vi att undvika vattenexponering eftersom metalldetaljerna är känsliga för vatten.

Välj hake på kopplet

Välj hake efter dina och hundens behov. Välj mellan pistolhake, twist & lock och extreme haken. Se bild för att se skillnaden på utseendet.

  1. Pistolhaken är en vanlig simpel hake.
  2. Twist & lock haken kan bara öppnas genom att vrida och trycka ner haken samtidigt vilket ger en extra säkerhet.
  3. Extreme haken är lite större och "tuffare" hake,  extra säker då den klarat dragtest på  5kN (500kg). Öppnas genom att trycka in båda clipsen samtidigt.