Easy Walk Gul - Sele med handtag

  • 949 krI lager
Leverantör: Hundstaff

Bred hundsele med komfort på insidan

Easy walk selen är anatomisk utformad och tillåter hunden till rätt rörelsemönster där muskler och leder kan arbeta på ett naturligt sätt utan obehagliga tryck. Selen är tillverkade av mjuk och hållbar nylon samt komfort på insidan för att göra det extra bekvämt för hunden. Har man en känslig hund som exempelvis lätt får skavsår så är detta rätt sele. Går att koppla hunden på framsidan av selen vilket gör att den funkar som antidragsele.

Lätt att sätta på, det räcker bara att ta över huvudet och spänna. Selen kan justeras både runt halsen och runt bröstet vilket ger en mycket god passform.

Du har möjligheten att välja till ett handtag som fästs på baksidan av selen. Handtaget är ett praktiskt verktyg som kan användas vid besvärliga situationer träning eller i vardaglig aktivtet.

Välja rätt storlek:

Mät hunden bakom frambenen och upp runt bröstkorgen där den är som störst. Tänk på marginal. Osäker på hur man mäter? Se video längst ner.

Välj rätt bredd:

På produktbilden ovan ser ni en 4 cm bred sele. 

  •  Vi rekommenderar 4 cm breda selar till hundar som väger över 18kg.  Exempel: Amstaff, Bully, Rottweiler, Amerikanska bulldog, Cane corso, Schäfer.
  •  Vi rekommenderar 3 cm breda selar till hundar som väger under 18kg. 3 cm passar bla. valpar, Staffar, Franska bulldogs, Bullterrier.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa här.

Alla våra produkter skräddarsys på beställning. Den beräknade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar.

Storlekstabell: