Easy Walk Extreme Mint - Sele med snabbspänne

  • 999 krI lager

Easy Walk Extreme - Sele med extreme spänne

Upptäck vår Easy Walk Extreme hundsele – den perfekta kombinationen av stil, komfort och hållbarhet till din hund! Denna hundsele är skapad för att göra promenader enklare och bekvämare för både dig och din hund. Selen är utrustad med ett Extreme spänne som är ett starkt och säkert snabbspänne. Detta spänne gör att du enkelt kan sätta på och ta av selen.

Extreme selen ger en stabil och säker passform för din hund. Den är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material som säkerställer långvarig användning. Med en justerbar funktion kan du enkelt anpassa selen efter din hunds storlek vilket ger en perfekt passform. På insidan av selen hittar du minky komfort (fodrad insida) som gör det extra bekvämt för hunden. Din hund kommer att kunna röra sig fritt och bekvämt under promenaden samtidigt som du har full kontroll över situationen.

Du har möjligheten att välja till ett handtag som fästs på baksidan av selen. Handtaget är ett praktiskt verktyg som kan användas vid besvärliga situationer, under träning eller i vardaglig aktivtet.

Hur väljs rätt storlek?

Mät hunden bakom frambenen och upp runt bröstkorgen där den är som störst. Tänk på marginal. Osäker på hur man mäter? Se video längst ner.

Hur väljs rätt bredd?

  •  Vi rekommenderar 4 cm breda selar till hundar som väger mellan 17-30 kg. 4 cm passar bla. Amstaff, Staffe, Amerikanska bulldog etc.
  •  Vi rekommenderar 5 cm breda selar till hundar som väger över 30 kg. 5 cm passar bla. Cane corso, Schäfer, Rotweiller etc.

På produktbilden ovan ser ni en 5 cm bred sele. som ett exempel. 

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa här.

Alla våra produkter skräddarsys efter beställning. Den beräknade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar.

Storlekstabell: