Vi välkomnar dig med öppna tassar! Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta till din bästa vän
 • Hem
 • Limited Edition

Black Safe Leash Orange – Säkert koppel med reflex i olika längder

369 kr

Handtillverkade produkter

Unika handtillverkade produkter med noggrant utvalda detaljer

Komfort koppel

Mjukt foder på kopplet som ger dig extra komfort

Extreme karabinhake

En pålitlig hake som har klarat dragtest (5 kN - 500 kg)

Detaljer

Robusta detaljer

Beskrivning

Mjukt och skönt koppel, tillverkat av kraftig nylon. Kopplet är sytt med minky komfort längs ena sidan, vilket gör det extra skönt att hålla i. Den andra sidan av kopplet är insydd med reflex, vilket ökar synligheten i dåliga siktförhållanden. Du har möjligheten att själv välja längd, hake och om du vill ha ett extra handtag nere vid haken, vilket kallas för ett väktarkoppel. Detta extra handtag kan vara särskilt praktiskt i besvärliga situationer (på bilden ser ni ett koppel med ett sådant handtag). Gör ditt koppel personligt och funktionellt med våra anpassningsalternativ.

Detta koppel är en limited edition kollektion och säljs endast under en kort period. Du har även möjlighet att anpassa koppeldesignen efter dina önskemål. Välj din önskade hake, längd och om du vill ha det som ett väktarkoppel. Ett väktarkoppel har en extra ögla nere på kopplet vid haken, vilket visar sig mycket praktiskt i besvärliga situationer. Ge din hund det bästa och mest personliga kopplet som du själv har designat!

Denna kollektion är noggrant tillverkad av högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och komfort för din hund. Man bör dock komma ihåg att efter en tids användning, beroende på intensiteten och förhållandena, kan den svarta lacken slitas av eller tappa färg. Därför rekommenderar vi att undvika vattenexponering eftersom metalldetaljerna är känsliga för vatten.

Välj hake på kopplet

Välj hake efter dina och hundens behov. Välj mellan pistolhake, twist & lock eller extreme haken. Se bild för att se skillnaden på utseendet.

 1. Pistolhaken är en vanlig simpel hake.
 2. Twist & lock haken kan bara öppnas genom att vrida och trycka ner haken samtidigt vilket ger en extra säkerhet.
 3. Extreme haken är en lite större samt tåligare hake och är extra säker då den klarat dragtest på 5 kN (500 kg). Öppnas genom att trycka in båda clipsen samtidigt.

Vilken längd ska jag välja på kopplet?

När du väljer längd på kopplet ska du tänk på vad du och din hund har för behov. Nedan kan du läsa några rekommendationer och exempel:

 • 120 cm är ett kort koppel och passar bra i sammanhang där du vill ha hunden nära. Exempelvis stadsmiljö.
 • 180 cm är måttet på ett standard koppel. Standard koppel kan användas vardagligen exempelvis vid träning eller promenader.
 • 160, 220, 220 cm. Tycker du standard längden 180 cm är för kort eller långt för dig och din hund så kan du välja mellan 160, 200 eller 220 cm.
 • 300 cm är ett längre koppel som passar bra i situationer då du vill ge din hund fria tyglar. Exempelvis vid en skogspromenad.
 • 500cm är ett ännu längre koppel.

FAQ

Har hundkopplen några specialfunktioner som gör dem unika?

En del av våra hundkoppel har specialfunktioner som reflexdetaljer, handtag för extra kontroll eller justerbara längder för ökad flexibilitet.

Kan jag tvätta mitt hundkoppel om det blir smutsigt?

Ja, de flesta av våra hundkoppel kan enkelt tvättas för att hålla dem rena och fräscha.

Syr ni era egna produkter?

Ja, vi syr våra produkter med hjälp av våra kvalificerade sömmerskor. Vi är stolta över att skapa högkvalitativa produkter som är anpassade efter våra kunders behov.

Hur lång är leveranstiden?

Vi syr våra produkter på beställning för varje kund och därför är leveranstiden mellan 5 och 10 arbetsdagar. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt samtidigt som vi är måna om kvaliteten på våra produkter.

Vad är retur- och reklamationspolicy?

Om produkten av någon anledning inte passar dig eller din hund har du enligt distansavtalslagen 14 dagar på dig från mottagningsdagen att returnera produkten. Kunden är ansvarig för returfrakten. Om du vill byta produkten till en annan storlek erbjuder vi 30 dagars bytesrätt från beställningsdagen. Även här är kunden ansvarig för returfrakten.

Du kanske också gillar …

0
  0
  Din varukorg
  Din vagn är tomAffär