SALE - Grip Green - 5cm brett, storlek 55 (39-47cm)

I lager.
399 kr

279 kr

Grip Green - mjukt hundhalsband med handtag

Grip Green är ett hundhalsband designat för att underlätta för hundägaren. Med ett handtag på halsbandet kan man enkelt ta kontroll över hunden vid besvärliga situationer. Passar vid hundträning, promenader, motion och lek. Hundhalsbandet är gjort av tre lager nylon material och ett lager komfort som är ihopsydda med starka polyester sömmar. Ett tåligt och bekvämt halsband som underlättar varadagen!

Vilken bredd ska man välja? Bredden på halsbandet är en smaksak, vi rekommenderar att större hundar har bredare halsband. 

5cm breda passar bla. Amstaff, Bully, Rottweiler, Amerikanska bulldog, Cane corso, Schäfer. 

4cm passar bla. Staffar, Franska bulldogs, Bullterrier

Alla våra produkter är skräddarsydda därav blir den beräknade leveranstiden ca. 5-10 arbetsdagar.


Ord från våra nöjda kunder:

"Vi är väldigt nöjda med vårat halsband från hundstaff. Snyggt och tåligt, dessutom är det otroligt mjukt och känns skönt mot pälsen jämfört med liknande breda halsband. Stor tumme upp"

"Otroligt snygga halsband med mycket bra kvalite. Inte alls så "hårda" som sådana halsband kan vara, utan dessa är mjukare och sitter bekvämt på hunden. Jättetrevligt personal som svarar snabbt på frågor och funderingar! Många tummar upp!"

"Snygga och slitstarka halsband som sitter bra och skönt på hunden, snabb leverans och superbra service! Kommer beställa från Hundstaff igen."