SALE - Martingale Svart - 4cm brett, storlek 45

  • 349 kr
  • 209 kr


I lager
Leverantör: Hundstaff

Martingale collar - brett halvstryp halsband utan kedja

Martingale halsbandet är ett smidigt halsband som du lätt tar på och av hunden. Halsbandet är ihopsytt med kraftig nylon samt mjuk minky komfort på insidan som är skonsam för pälsen. Skulle du vilja släppa din hund lös så tar du enkelt av halsbandet. Halsbandet tar väldigt lite plats vilket gör att du enkelt lägger det i jackfickan medan hunden är lös. 
Passar bra till vardaglig aktivitet som promenader, motion och lek. Skulle din hund få för sig att rulla i lera eller dylikt så går det även att tvätta halsbandet i tvättmaskin i 40 grader i tvättpåse.

Vilken bredd passar på vilken hund? 
Bredden på halsbandet är en smaksak, vi rekommenderar att större hundar har bredare halsband. På bilden ovan ser ni ett 5 cm brett halsband. 

  • 5 cm breda passar bla. Amstaff, Bully, Rottweiler, Amerikanska bulldog, Cane corso, Schäfer. 
  • 4 cm passar bla. valpar, Staffar, Franska bulldogs, Bullterrier.

Att välja rätt storlek: Mät hundens halsomkrets där halsbandet brukar sitta. Med hjälp av detta mått väljer du storlek i vår storlekstabell. Hitta hundens halsomkretsen i parentesen i storlekstabellen. Exempel: Om din hund har halsomkretsen 43 cm, då passar storlekarna 45 (35-45cm) och 50 (40-50cm) 

Tänk på att hundens huvudomkrets där den är som störst, måste vara minst lika stort som halsbandets max storlek så du får det över huvudet.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa här.

Alla våra produkter är skräddarsydda därav blir den beräknade leveranstiden ca. 5-10 arbetsdagar.

Se produktvideo: