Om oss

Hundstaff ÄLSKAR hundar!


Välkommen in i Hundstaffs värld där vi älskar hundar, hundpromenader, hundminnen och hundträning. 

Hundstaff vill göra hundägandet roligare och skapa en gemenskap där alla kan dela med sig av fina stunder med sina hundar.

Våra hundmodeller är självklart era hundar där bilderna är tagna med massor av kärlek.  Tillsammans med er skapar vi ett fantastiskt  socialt community där alla kan dela med sig av sina fina hund stunder. Är det vanliga hundpromenader, mysigt soffhäng eller hundträning så delas allt i vårt community ! 

Vi på Hundstaff förstår att hundägandet kräver mycket ansvar därför vill vi förenkla hundägandet genom att göra det roligt med vårt Instagram community och trygga produkter. Våra produkter är självklart noggrant utvalda av skräddar experter för att garantera en hög kvalite på produkterna. 

Tillsammans med er skapar vi ett oförglömligt minne, tusen TACK! 

Har ni bilder & videos som ni vill dela med er av till oss så mejla dem till oss på [email protected] Eller skicka iväg det till vår Facebook sida eller DMA i Instagram. 


Hundstaffs affärside 


Hundstaff erbjuder handtillverkade, hållbara och bekväma hundtillbehör med unik design.
Syftet med våra produkter är att kunden ska känna sig säker under tiden den aktiverar sin hund på alla möjliga sätt.

Alla våra produkter är handtillverkade i Europa. Med hjälp av hög kvalité, bra service och snabba leveranser vill vi göra våra kunder nöjda.

 är registrerat för moms och F-skatt.

 est. MMXV


Vill du veta hur Hundstaff skapades? Läs då Hundstaffs historia som du hittar här: