Vår Historia

Hundstaff! Från idé till verklighet.

När David hämtade sin första hundvalp 2015, en liten men stark valp började jakten efter slitstarka och unika hundtillbehör. Han ville hitta pålitlig utrustning som han kände sig trygg med ute på promenad eller vid annan aktivering av sin valp Atilla, en Amstaff mix.

Han insåg snabbt att utbudet på den svenska marknaden var mycket begränsad så han vände sig till utländska aktörer. Hans beställningar kantades av otillräcklig  produktinformation, lång leveranstid och nästan obefintlig kommunikation med företagen.

Därav föddes en ide att starta ett eget märke med handtillverkade, slitstarka och unika hundtillbehör som skulle skänka hundägaren trygghet samt vara estetiskt tilltalande.

David och hans bror designade och sydde alla produkterna själva de första 2 åren. Idag har de produktion med utbildade sömmerskor. Hundstaff växer så det knakar i Sverige men växer även på den europeiska marknaden.

Ambitionen är att bli det ledande företaget inom kvalitativa och säkra hundtillbehör.


Vi på Hundstaff!

Vi som startade Hundstaff heter David. Vi har varit igång sen 2015 och sedan dess har flera duktiga och drivna medarbetare anslutit sig till vårat team och VI ÄLSKAR HUNDAR, precis som du!

Vi vill göra promenader och uteaktiviteter med din hund roligare och säkrare. Genom att utveckla produkter som sätter dig och din hunds behov först hoppas vi bidra till en mer harmonisk hundpromenad. Fokus ligger på kvalitet och säkerhet. Allt som skickas ifrån vår produktion är noga kontrollerat av oss för att garantera hög kvalitet. Det är viktigt för oss att du kan lita på produkter ifrån Hundstaff! Alla våra produkter är handtillverkade i Europa. Med hjälp av hög kvalité, bra service och snabba leveranser vill vi göra våra kunder nöjda.


Välkommen att följa vår resa! 


 Självklart är vårat företag registrerat för moms och F-skatt.

 est. MMXV