Vi välkomnar dig med öppna tassar! Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta till din bästa vän

Hundhalsband

Tillgängliga produkter

Viktigt att tänka på vid köp av hundhalsband

Att välja rätt hundhalsband är viktigt då det ofta är något hunden bär varje dag. I vårt sortiment hittar du olika typer av halsband för olika slags aktiviteter. Är din hund väldigt krävande? Då finns det halsband med handtag. Är din hund extra känslig? Då finns det extra mjuka halsband. Eller vill du att din hund ska synas på långt håll? Ta då ett färgglatt halsband. Fundera på vilka behov din hund har och välj utifrån det. Hos oss hittar du något för varje hund!

Våra hundhalsband av typen halvstryp

I vår Martingale-kollektion finner du hundhalsband på vår variant av halvstryp. Namnet till trots är dess primära funktion inte att på något sätt strypa din hund, utan halsbandet anpassar sig till omkretsen av din hunds hals när kopplet är i ett utsträckt läge. Detta låter dig ha god kontroll över din hund oberoende av aktivitet. En annan fördel med halvstryp är att det för dig som hundägare är väldigt lätt att trä på och av din hund samtidigt som designen gör det svårt för din hund att självmant slinka ur halsbandet.

Halsband med namn

Vi erbjuder även personalisering av flera av våra hundhalsband för att på så vis låta dig sätta din egna prägel på halsbandet. Här får du möjlighet att själv välja färg på både in- och utsida, valfri text, samt färg och typsnitt på de broderade bokstäverna så att halsbandet blir precis som du vill ha det. En namnad produkt är både snygg och rolig, och kan dessutom lämpa sig väl vid flera olika tillfällen, så som vid tävling, utställning eller kanske på mässan. Ett namn på halsbandet är också väldigt användbart om din hund arbetar som terapihund eller springer vilse.

Passar nästintill alla hundar, även valpar

Populära hundraser för våra hundhalsband är bland andra: Terrier, Amstaff, Staffe, Rotweiller, Schäfer, Labrador, Spaniel, Retriver, Cane Corso, Bully. Passar även de flesta valpar. Vi erbjuder även försäljning av matchande hundkoppel till våra hundhalsband och hundselar för en komplett och enhetlig look.

Vi på Hundstaff satsar stort på säkerhet så att du som hundägare ska kunna känna dig trygg medan du är ute och aktiverar din hund. Alla våra hundhalsband är handtillverkade i Europa av noggrant utvalda material av hög kvalitetet som gör att våra produkter är både hållbara och slitstarka.

Frågor och svar

Vilket hundhalsband är bäst?

Det finns inget halsband som är bäst och passar alla hundar då olika hundar har olika behov. Tänk på vad du och din hund har för behov och välj halsband utifrån det. Exempelvis. till en valp vill du ha ett halsband som hunden kan växa i.  Har din hund  svårt för hundmöten, då passar ett halsband med handtag bra för att enkelt ta kontroll av situationen.

Hur lång är leveranstiden på ett hundhalsband ? 

Den beräknade leveranstiden är 5-10 arbetsdagar.

Vilka hundraser passar hundhalsbanden till?

Populära hundraser för våra halsband är bland andra: Terrier, Amstaff, Staffe, Rotweiller, Schäfer,Fransk Bulldog, Amerikansk Bulldog, Labrador, Spaniel, Retriever, Cane Corso, Bully. Passar även andra hundraser.

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär