Svenskdesignade produkter tillverkade i egen produktion

100

Multikoppel

Tillgängliga produkter

Funktionella Multikoppel

Hundstaffs Multikoppel är skräddarsytt för att uppfylla de mångsidiga behoven hos dagens hundägare. Det är ett perfekt val för alla typer av promenader, oavsett om du har en eller flera hundar. Med möjlighet att anpassa kopplets längd och funktion är detta koppel idealiskt för alla situationer.

Flexibilitet och Användbarhet

Våra multikoppel är designade för att vara flexibla och användbara. Du kan snabbt justera längden beroende på om du behöver ett kortare koppel för tätbebyggda områden eller ett längre för avslappnade promenader i parken. Kopplet kan också enkelt omvandlas till ett dubbelkoppel, vilket förenklar promenader med flera hundar.

Dubbelkoppel för Hundar

För hundägare med mer än en fyrbent vän är vårt Multikoppel en oumbärlig produkt. Det är enkelt att omvandla kopplet till ett dubbelkoppel, vilket ger dig full kontroll över båda hundarna under promenaden. Detta minskar behovet av flera koppel och gör dina promenader mer njutbara och mindre stressiga.

Högkvalitativa och Handsydda Produkter

Våra Multikoppel är tillverkade av högkvalitativa material och är noggrant handsydda för att garantera hållbarhet och komfort under alla väderförhållanden. Den eleganta nyansen av “baby purple” tillför en touch av stil till din hunds tillbehör, samtidigt som det garanterar att produkten är både slitstark och bekväm att använda.

Hundstaffs Multikoppel representerar en perfekt kombination av funktionalitet och design. Oavsett om du söker ett flexibelt koppel för olika situationer eller ett dubbelkoppel för att promenera med flera hundar, erbjuder vårt Multikoppel en tillförlitlig lösning. Upplev fördelarna med ett Multikoppel i “baby purple” och ge dig och din hund en förbättrad promenadupplevelse.

Hur justerar jag längden på mitt multikoppel?

Våra multikoppel är designade för att vara justerbara och kan enkelt anpassas till olika längder. Du kan justera längden genom att fästa en av hakarna i en D-ring, detta gör kopplet flexibelt för olika användningsområden.

Kan multikopplet användas för två hundar samtidigt?

  1. Vårt multikoppel är designat för flexibilitet och kan anpassas för att användas med två hundar samtidigt. Använd extra hakar och justera längden för att hantera båda hundarna bekvämt under promenader.

Kan jag få mitt multikoppel med namn och personliga detaljer?

  1. Ja, du kan anpassa ditt multikoppel med namn och välja bland olika färgalternativ för texten. Dessutom finns alternativ för att välja typsnitt och metalldetaljer.

Är multikopplet lämpligt för träning?

Ja, vårt multikoppel är utmärkt för träning tack vare dess justerbarhet och robusta design. Du kan enkelt justera längden för att passa olika övningar och behålla kontroll över din hund under träningen.

Vilka färgalternativ finns tillgängliga för multikopplet?

  1. Våra multikoppel finns i en mängd olika färger. Du kan välja bland olika färger och anpassa kopplet efter din personliga smak och stil.
0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär