Vi välkomnar dig med öppna tassar! Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta till din bästa vän

Hundkoppel

Tillgängliga produkter

Finns i olika färger och varianter

I denna kollektion hittar du olika slags hundkoppel – allt från våra färgmatchande nylonkoppel, koppel med insydd reflex, antiglidkoppel, koppel med namn och spårlinor. Våra hundkoppel är designade för att vara bekväma i dagligt bruk samtidigt som de är exceptionellt slitstarka så att du ska känna dig trygg vid dess användning. Vi prioriterar användarvänlighet och slitstyrka i alla våra hundkoppel, vilket garanterar en trygg och bekväm användning. Varje koppel är unikt designat för att uppfylla olika behov, med valmöjligheter gällande längd, färg och kroktyp.

Vilket hundkoppel är bäst?

På frågan om vilket koppel som är bäst finns inget simpelt svar på. Det korta svaret blir: det beror på. Det koppel som lämpar sig bäst för just dig och din hund varierar helt enkelt beroende på aktivitet och den miljö som ni befinner er i. Olika hundkoppel för olika behov, helt enkelt. Ska ni exempelvis röra er i stadsmiljö eller andra hektiska omgivningar så kan det var bra med ett kort koppel, ett så kallat “City leash” . Ska ni gå ut i skog och mark vill man kanske kunna släppa hunden längre och då kan en spårlina passa bra. Under de mörkare månaderna på året kan dessutom ett koppel med insydd reflex lämpa sig extra väl.

Långt eller kort koppel?

Olika längder lämpar sig efter olika behov. När du väljer längd på kopplet ska du tänka på vad du och din hund har för behov, samt vilken aktivitet eller uppgift som ska utföras. Nedan kan du läsa några av våra rekommendationer och exempel:

  • 120 cm är ett kort koppel och passar bra i sammanhang där du vill ha hunden nära, exempelvis i en stadsmiljö.
  • 180 cm är måttet på ett standardkoppel. Standardkoppel kan användas vid vardaglig aktivitet, exempelvis vid träning eller promenader.
  • 160, 200, 220 cm. Tycker du standard längden 180 cm är för kort eller långt för dig och din hund så kan du välja mellan 160, 200 samt 220 cm.
  • 300 cm är ett längre koppel som passar bra i situationer då du vill ge din hund mer frihet, exempelvis vid en skogspromenad eller inkallningsträning.

Personaliserat koppel med namn

Vi erbjuder även personalisering av våra hundkoppel för att på så vis låta dig sätta din egna prägel på kopplet. Här får du möjlighet att själv välja färg på kopplet, valfri broderad text, samt färg och typsnitt på de broderade bokstäverna så att kopplet blir precis som du vill ha det. Du får även bestämma om du önskar att ha komfort på insidan av handtaget, längden på kopplet och vilken typ av hake som ska användas. En namnad produkt är både snygg och rolig, och kan dessutom lämpa sig väl vid flera olika tillfällen, så som vid tävling, utställning eller kanske på mässan.

Vi erbjuder även försäljning av matchande hundselar och hundhalsband för våra hundkoppel, vilket ger en komplett och enhetlig look.

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär