Vi välkomnar dig med öppna tassar! Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta till din bästa vän

Hundsele

Tillgängliga produkter

Att välja rätt hundsele

Många hundägare använder hundsele som variation till hundhalsband. En av fördelarna med hundselar är att det minskar belastningen på hundens nacke och ökar komforten vid promenader och aktiviteter. Särskilt populära är modeller med handtag på ryggen, vilket ger extra kontroll under besvärliga situationer, samt selar med inbyggd komfort för att maximera hundens välbefinnande. Vi erbjuder även antidragsele med frontkoppling, perfekt för att hantera hundar som drar i kopplet, vilket underlättar för både hund och ägare.

Y-selar designade efter hundens behov

Alla våra hundselar är av typen Y-sele. Det som kännetecknar en Y-sele är det visuellt liknar ett Y framifrån sett, med två remmar som möts över halsen och fortsätter som en rem mellan frambenen. Våra Y-selar är ergonomiskt utformade efter hundens anatomi och tillåter din hund har ha rätt rörelsemönster där muskler och leder kan arbeta på ett naturligt sätt utan att utsättas för skav eller annat obehag. Våra selar är även lätta att justera storleken på och designade för att du enkelt ska kunna ta på och av selen från din hund.

Hundsele med namn

Vi erbjuder dig också möjligheten att designa din egen hundsele, för att på så vis låta dig sätta din egna prägel på selen. Här får du möjlighet att själv välja färg på både in- och utsida, valfri broderad text, samt färg och typsnitt på de broderade bokstäverna så att selen blir precis som du vill ha den. En namnad produkt är både snygg och rolig, och kan dessutom lämpa sig väl vid flera olika tillfällen, så som vid tävling, utställning eller kanske på mässan. Ett namn på selen är också väldigt användbart om din hund arbetar som terapihund eller springer vilse.

Antidragsele

Finner du att din hund drar väldigt mycket i sitt koppel, till den grad att det exempelvis försvårar vanliga promenader? Då kan en antidragsele vara ett effektivt alternativ för att få bukt på problemet. En antidragsele är specialanpassad för att göra det extra jobbigt för hunden att dra i kopplet genom att använda dess egna styrka mot sig själv, vilket samtidigt ger dig bättre kontroll över din hund. Vi erbjuder våra kunder möjligheten att anpassa våra selar till att fungera som antidragsele. Detta är möjligt då vi handsyr alla hundselar direkt på beställning. Önskar du en antidrag sele så mejla oss på Info@hundstaff.se.

Passar nästintill alla hundar, även valpar

Populära hundraser för våra hundselar är bland andra: Terrier, Amstaff, Staffe, Rottweiler, Schäfer, Labrador, Spaniel, Retriver, Cane Corso, Bully. Passar också de flesta valpar.

Vi erbjuder även försäljning av matchande hundkoppel till våra hundselar och hundhalsband för en komplett och enhetlig look. Vi på Hundstaff satsar stort på säkerhet så att du som hundägare ska kunna känna dig trygg medan du är ute och aktiverar din hund. Alla våra hundselar är handtillverkade i Europa av noggrant utvalda material av hög kvalitet som gör att våra produkter är både hållbara och slitstarka. Genom att välja en hundsele från vårt sortiment säkerställer du att din hund är bekväm, säker och stilfull under alla era äventyr.

Frågor och svar

Vad är fördelen med att använda ett hundsele? 

Många hundägare använder hundsele som variation till hundhalsband. En av fördelarna med hundselar är att man inte belastar hundens nacke.

Hur lång är leveranstiden på en sele? 

Den beräknade leveranstiden är 5-10 arbetsdagar

Vilka hundraser passar hundselarna till? 

Populära hundraser för våra selar är bland andra: Terrier, Amstaff, Staffe, Rotweiller, Schäfer,Fransk Bulldog, Amerikansk Bulldog, Labrador, Spaniel, Retriever, Cane Corso, Bully. Passar även andra hundraser.

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär