Ny hemsida lanserad! Vi arbetar med förbättringar för snabbheten, tack för ditt tålamod

Hundbäddar med namn

Mjuka hundbäddar av hög kvalitet

Här hittar du den perfekta hundbädden till din hund. Hunden spenderar många timmar i sin hundbädd och därför är det viktigt att hunden känner sig bekväm och trygg i sin bädd. Hundstaffs bäddar är tillverkade av hög kvalitet med en bekväm fyllning och är dessutom enkla att rengöra. Vid tillverkning använder vi endast slitstarka och antiallergiska material. Tack vare detta kan vi vara säkra på att en säng inte bara ser elegant utan också ger exceptionell komfort för hunden.

En mysig hundbädd att koppla av i

En hundbädd är mer än en hundanpassad säng som din hund kan sova i. Det är din hunds alldeles egna lilla plats, där den får möjlighet att mysa till det och varva ner efter en dag fylld av aktivitet och nya intryck. Bädden blir ett tryggt ställe för hunden att dra sig undan till när den känner behov av det och kan bidra till att reducera höga stressnivåer. Det är därför en god idé att placera hundens bädd i en lugn och lite avskild del av din bostad. Dessutom kan en hundbädd verka lugnande för valpar som nyss skilts från sina syskon och sin mamma.

Personalisera din snygga hundbädd

Precis som för våra hundtillbehör med namn så får du möjligheten att ge våra hundbäddar en personlig prägel genom att skriva hundens namn på bädden, samt att lägga till en fin text på det medföljande hjärtat så att du får den perfekta hundbädden för din bästa vän. Skulle hundbädden bli smutsig så går den enkelt att rengöra. Släng in hundbädden i tvättmaskinen på 30 grader. Detta tar bort smuts och eventuella illaluktande dofter.

Den bästa hundbädden finns i olika storlekar, från S till XL

Våra hundbäddar finns i storlekarna S, M, L och  XL. Välj storlek utifrån hundens storlek. Är hunden en valp rekommenderar vi att välja en större bädd. Har du fler än 1 hund så kan hundarna dela på hundbädden i mån av plats. Pris från 1499 kr.

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär