Svenskdesignade produkter tillverkade i egen produktion

Halvstryp

Tillgängliga produkter

Vad är ett hundhalsband halvstryp ?

Det är en typ av hundhalsband som erbjuder en säker och skonsam kontroll över din hund, särskilt viktigt under promenader och träning. Till skillnad från traditionella halsband, ger halvstryp hundhalsband en jämn fördelning av tryck runt halsen när hunden drar i kopplet, vilket minskar risken för skador och ger en mer behaglig upplevelse för din hund.

Säkerhet och komfort

Våra halvstryp hundhalsband är designade för att säkerställa maximal säkerhet och komfort för din hund. Genom att använda högkvalitativa material och en genomtänkt design, säkerställer vi att halsbandet är både slitstarkt och skonsamt mot din hunds hals och päls.

Svensk design och kvalitet

Som en stolt svensk tillverkare lägger vi stor vikt vid design och kvalitet i allt vi gör. Våra halvstryp halsband är inget undantag. De kombinerar praktisk funktionalitet med modern estetik, vilket gör dem till ett perfekt tillbehör för den stilmedvetna hundägaren.

Lätt att använda och underhålla

Våra halvstryp halsband är inte bara säkra och bekväma utan också lätta att använda och underhålla. Med enkel justering och rengöring kan du säkerställa att ditt halsband håller sig i toppskick år efter år, vilket ger bästa möjliga upplevelse för både dig och din hund.

Breda Hundhalsband halvstryp

Vi förstår att varje hund är unik, och därför erbjuder vi halvstryp halsband i en mängd olika bredder och storlekar. Oavsett om du har en liten, mellanstor eller stor hund, kan du hitta det perfekta halsbandet som passar just din hunds behov och stil.

Hur ska ett Hundhalsband halvstryp sitta?

Ett korrekt justerat halvstryp halsband ska sitta snävt runt hundens hals utan att orsaka obehag. När halsbandet är löst, bör du kunna passa två fingrar mellan halsbandet och hundens nacke. Vid dragning ska halsbandet strama åt för att förhindra att hunden backar ut, men aldrig till den punkt där det hindrar andning eller orsakar smärta. Regelbunden justering är nödvändig för att säkerställa att halsbandet alltid passar perfekt, särskilt för hundar som växer eller ändrar vikt.

Halvstryp hundhalsband – Bra eller dåligt?

Halvstryp halsband är ett verktyg som, när det används korrekt, kan vara till stor nytta för både hund och ägare. De erbjuder en effektiv metod för att lära hundar att inte dra i kopplet utan att orsaka den obehag eller skada som stela halsband kan medföra. Dessa halsband är särskilt användbara för hundar som tenderar att dra eller de med smalare huvuden, där ett traditionellt halsband lätt kan glida av.

Å andra sidan kan halvstryp hundhalsband vara skadliga om de inte används på rätt sätt. Fel storlek eller felaktig användning kan leda till obehag eller till och med skada på hundens hals. Det är därför viktigt att ägare utbildar sig om hur dessa hundhalsband ska justeras och användas korrekt, och att de alltid övervakar sin hund när halsbandet är på.

Hur väljer jag rätt storlek på halvstryp halsband för min hund?

För att välja rätt storlek ska du mäta hundens halsomkrets där halsbandet normalt sitter. Välj sedan en storlek som matchar omkretset inom det intervall som anges för varje storlek. Det är viktigt att även hundens huvudomkrets vid den största punkten kan passera genom halsbandets största omfång så att halsbandet kan tas på och av smidigt.

Vilka material används i tillverkningen av Martingale halsband?

De är tillverkade av slitstarkt nylon och fodras med ett mjukt material kallat minky, som är skonsamt mot hundens päls och hud. Dessa material erbjuder både hållbarhet och komfort för din hund under.

Är martingale halsband lämpliga för alla typer av hundar?

Martingale halsband är särskilt användbara för hundar vars huvud är smalare än deras halsar, såsom vinthundar. Det förhindrar att hunden glider ur halsbandet. De är dock lämpliga för alla hundraser som behöver lite extra säkerhet utan att halsbandet är för stramt.

Hur lång är leveranstiden?

Vi syr våra produkter på beställning för varje kund och därför är leveranstiden mellan 5 och 10 arbetsdagar. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt samtidigt som vi är måna om kvaliteten på våra produkter.

Vilka fördelar har ett martingale halsband jämfört med traditionella halsband?

Martingale halsband är designade för att ge en säker och bekväm passform. De förhindrar att halsbandet glider av, speciellt hos hundar med smalare huvuden, utan att orsaka obehag eller strypning,. Detta gör dem idealiska för träning och vardagspromenader, speciellt för hundar som lätt kan rycka i kopplet eller försöka backa ut ur sina halsband.

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär