Grip Ocean Blue - Brett fodrat halsband med handtag

  • 449 kr


I lager
Leverantör: Hundstaff

Brett och mjukt hundhalsband med handtag

Grip halsbandet är ett praktiskt halsband designat för att underlätta för hundägaren. Med ett handtag på halsbandet kan man enkelt ta kontroll över hunden vid besvärliga situationer. Halsbandet är utrustat med mjuk minky komfort på insidan som är skonsam för pälsen. Passar bra till vardaglig aktivitet som hundträning, promenader, motion och lek.
 Ett halsband av hög kvalitet som underlättar vardagen! Skulle din hund få för sig att rulla i lera eller dylikt så går det även att tvätta halsbandet i tvättmaskin i 40 grader i tvättpåse.

Vilken bredd passar på vilken hund?
 Bredden på halsbandet är en smaksak, vi rekommenderar att större hundar har bredare halsband. På produktbilden ovan ser ni ett 5 cm brett halsband.

  • 5cm breda passar bla. Amstaff, Bully, Rottweiler, Amerikanska bulldog, Cane corso, Schäfer.
  • 4cm passar bla. valpar, Staffar, Franska bulldogs, Bullterrier.

Att välja rätt storlek:
Mät hundens halsomkrets där halsbandet brukar sitta. Med hjälp av detta mått väljer du storlek i vår storlekstabell. Hitta hundens halsomkrets i parentesen i storlekstabellen. Exempelvis: Om din hund har 42 cm i halsomkrets, då väljer du storlek 55 (39-47cm). Halsbandet har flera hål och det är enkelt att justera storlek.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa här.

Alla våra produkter sys på beställning. Den beräknade leveranstiden är ca. 5-10 arbetsdagar.

Se produktvideo: