Vi välkomnar dig med öppna tassar! Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta till din bästa vän

Multi Guard Leash Golden Dark Brown – Multi-väktarkoppel

499 kr

Beskrivning

Multi-väktarkoppel Golden Edition – Justerbart multikoppel med extra handtag

Multi-väktarkopplet är en perfekt kombination av hundägarnas två favoritkoppel. För dig som vill ha det bästa av båda världar, erbjuder detta koppel den överlägsna kontrollen från Väktarkopplet tillsammans med den mångsidighet som Multikopplet erbjuder.

Likt Multikopplet, har detta koppel hakar i båda ändarna och kan justeras till flera olika längder efter dina och hundens behov, vilket gör det perfekt för en mängd olika aktiviteter. Kopplet justeras genom att du sätter fast den ena haken i en D-ring. Kopplet har en totallängd på 250 cm och kan vara 250 cm, 220 cm, 170 cm, 130 cm långt. Exempelvis kan kopplet sättas fast runt din kropp. Utöver det  finns ett extra handtag längst ner vid haken, vilket ger fördelen att man enkelt kan ta kontroll över hunden vid besvärliga situationer.

Detta kopplet är utrsutat med tjusiga mässingdetaljer som är av hög kvalité och ingår i Golden edition kollektionen. Snyggt att matcha till andra produkter i Golden edition kollektionen.

Välj hake på kopplet

Välj hake efter dina och hundens behov. Välj mellan pistolhake och extreme haken. Se bild för att se skillnaden på utseendet.

 1. Pistolhaken är en vanlig simpel hake.
 2. Extreme haken är lite större och “tuffare” hake,  extra säker då den klarat dragtest på  5kN (500kg). Öppnas genom att trycka in båda clipsen samtidigt.
1
  1
  Din varukorg
  Extreme Gold Buckle Dark Brown - Starkt och säkert halsband
  Bredd:

  5cm brett (50 kr)

  Storlek:

  Storlek XXL - halsomkrets 57-83cm

  Minky komfort:

  Samma färg som halsbandet (50 kr)

  Handtag:

  Utan handtag

  1 X 619 kr = 619 kr