Ny hemsida lanserad! Vi arbetar med förbättringar för snabbheten, tack för ditt tålamod.

Easy Walk Extreme Gold Buckle Svart – Sele med snabbspänne

1099 kr

Handtag

Ett extra handtag som gör det möjligt för dig att hålla din hund i alla situationer

Handtillverkade produkter

Unika handtillverkade produkter med noggrant utvalda detaljer

Minky komfort

Ett mjuk och skönt foder som ger din hund bekvämlighet

Bredd

Välj mellan många olika bredder och storlekar

Beskrivning

Easy Walk Extreme Gold Buckle – Sele med guldigt extreme spänne

Easy Walk Extreme Gold Buckle är en hundsele i Golden Edition kollektionen som är en extraordinär kombination av stil, komfort och hållbarhet för din hund. Vår uppdaterade sele har alla de fantastiska funktionerna från vår populära Easy Walk Extreme-sele, samt att vi nu också har inkluderat vackra mässingdetaljer som ger ett elegant och lyxigt utseende!

Hundselens spännande design förbättrar inte bara hundens utseende, utan ger också en enastående funktionell prestanda. Med det robusta och säkra Extreme-guldspännet kan du enkelt sätta på och ta av selen, och du har full kontroll över din hund under promenaden.

Selen ger inte bara en stabil och trygg passform, den är också tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig användning. Justerbarheten gör att selen kan anpassas efter din hunds storlek för en perfekt passform vilket låter din hund röra sig fritt och bekvämt. Insidan av selen är fodrad med mjuk minky för extra komfort och låter din hund röra sig fritt och bekvämt medan du har full kontroll över situationen.

Hur väljs rätt storlek?

Mät hunden bakom frambenen och upp runt bröstkorgen där den är som störst. Tänk på att ge lite marginal. Osäker på hur man mäter? Se videon längst ner.

Hur väljs rätt bredd?

  •  Vi rekommenderar 4 cm breda selar till hundar som väger mellan 17-30 kg. 4 cm passar bla. Amstaff, Staffe, Amerikanska bulldog etc.
  •  Vi rekommenderar 5 cm breda selar till hundar som väger över 30 kg. 5 cm passar bla. Cane corso, Schäfer, Rotweiller etc.

På produktbilden ovan ser ni en 5 cm bred sele som ett exempel.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa
här.

Alla våra produkter skräddarsys efter beställning. Den beräknade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar.

Storlekstabell:

storlekstabell

FAQ

Vilken storlek på hundsele ska jag välja för min hund?

För att välja rätt storlek på hundsele rekommenderar vi att du mäter din och väljer storlek utifrån storleksguiden som finns på sidan. Är du osäker på storlek så hjälper vår kundservice dig.

Är hundsele bättre än halsband för min hund?

Hundselar kan vara ett säkrare och mer bekvämt alternativ än halsband, särskilt för hundar med känsliga nackar. Selarna fördelar trycket jämnt över kroppen jämfört med halsband som belastar halsen.

Hur fungerar en antidrag sele?

En antidrag-sele är konstruerad för att reducera eller förhindra att en hund drar när den är kopplad. Denna sele är utrustad med en antidrag-funktion och används genom att koppla framtill på hundens bröst. När hunden drar framåt, fördelar selen trycket mot sidan och får hunden att svänga åt sidan istället för att dra rakt framåt, vilket resulterar i att draget upphör. Detta utgör en bra möjlighet att träna och belöna hunden när den går fint. Det är viktigt att komma ihåg att antidrag-selar inte löser roten till problemet. Lösningen ligger i koppel träning. Men en antidrag-sele kan vara ett användbart verktyg som underlättar träningen.

Hur lång är leveranstiden?

Vi syr våra produkter på beställning för varje kund och därför är leveranstiden mellan 5 och 10 arbetsdagar. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt samtidigt som vi är måna om kvaliteten på våra produkter.

Vad är retur- och reklamationspolicy?

Om produkten av någon anledning inte passar dig eller din hund har du enligt distansavtalslagen 14 dagar på dig från mottagningsdagen att returnera produkten. Kunden är ansvarig för returfrakten. Om du vill byta produkten till en annan storlek erbjuder vi 30 dagars bytesrätt från beställningsdagen. Även här är kunden ansvarig för returfrakten.

Är era produkter säkra och bekväma?

Ja, våra produkter är både säkra och bekväma för din hund. Vi lägger stor vikt vid att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder för att säkerställa att våra produkter är säkra att använda.

Du kanske också gillar …

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär