Ny hemsida lanserad! Vi arbetar med förbättringar för snabbheten, tack för ditt tålamod.

Easy Walk Black Edition Ocean Blue – Sele med handtag

1049 kr

Handtag

Ett extra handtag som gör det möjligt för dig att hålla din hund i alla situationer

Handtillverkade produkter

Unika handtillverkade produkter med noggrant utvalda detaljer

Minky komfort

Ett mjuk och skönt foder som ger din hund bekvämlighet

Bredd

Välj mellan många olika bredder och storlekar

Beskrivning

Easy walk selen är en högkvalitativ hundsele som garanterar maximal säkerhet och komfort

Easy walk black edition har snygga svarta detaljer som ger den ett elegant utseende. De justerbara banden gör det enkelt att anpassa selen efter hundens kroppsform och säkerställa en perfekt passform. Denna modellen är utformad anatomiskt och tillåter hunden att röra sig naturligt utan att begränsas eller utsättas för obehagliga tryckpunkter. Selen är fodrad på insidan med mjuk minky komfort som är skonsamt för hundens päls. Selen är 4cm bred.

Selen har flera fästen, vilket gör det möjligt att fästa koppel på tre olika ställen, två fästen hittar du på ryggen och ett fäste framtill vid bröstkorgen. Fäster man kopplet framtill på selen så fungerar den som en antidragsele som hjälper till att minska drag. För bättre kontroll kan du även välja till ett handtag som du kan använda i besvärliga situationer.

Selen är tillverkad med högsta kvalitet och finns i olika storlekar för att passa olika hundraser.

Black Edition kollektionen är noggrant tillverkad av högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och komfort för din hund. Man bör dock komma ihåg att efter en tids användning, beroende på intensiteten och förhållandena, kan den svarta lacken slitas av eller tappa färg. Därför råder vi att undvika vattenexponering eftersom metalldetaljerna är känsliga för vatten.

Välja rätt storlek:

Mät hunden bakom frambenen och upp runt bröstkorgen där den är som störst. Tänk på marginal. Osäker på hur man mäter? Se video längst ner.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa här.
Alla våra produkter skräddarsys på beställning. Den beräknade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar.

Storlekstabell:

storlekstabell

FAQ

Vilken storlek på hundsele ska jag välja för min hund?

För att välja rätt storlek på hundsele rekommenderar vi att du mäter din och väljer storlek utifrån storleksguiden som finns på sidan. Är du osäker på storlek så hjälper vår kundservice dig.

Är hundsele bättre än halsband för min hund?

Hundselar kan vara ett säkrare och mer bekvämt alternativ än halsband, särskilt för hundar med känsliga nackar. Selarna fördelar trycket jämnt över kroppen jämfört med halsband som belastar halsen.

Hur fungerar en antidrag sele?

En antidrag-sele är konstruerad för att reducera eller förhindra att en hund drar när den är kopplad. Denna sele är utrustad med en antidrag-funktion och används genom att koppla framtill på hundens bröst. När hunden drar framåt, fördelar selen trycket mot sidan och får hunden att svänga åt sidan istället för att dra rakt framåt, vilket resulterar i att draget upphör. Detta utgör en bra möjlighet att träna och belöna hunden när den går fint. Det är viktigt att komma ihåg att antidrag-selar inte löser roten till problemet. Lösningen ligger i koppel träning. Men en antidrag-sele kan vara ett användbart verktyg som underlättar träningen.

Hur lång är leveranstiden?

Vi syr våra produkter på beställning för varje kund och därför är leveranstiden mellan 5 och 10 arbetsdagar. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt samtidigt som vi är måna om kvaliteten på våra produkter.

Vad är retur- och reklamationspolicy?

Om produkten av någon anledning inte passar dig eller din hund har du enligt distansavtalslagen 14 dagar på dig från mottagningsdagen att returnera produkten. Kunden är ansvarig för returfrakten. Om du vill byta produkten till en annan storlek erbjuder vi 30 dagars bytesrätt från beställningsdagen. Även här är kunden ansvarig för returfrakten.

Är era produkter säkra och bekväma?

Ja, våra produkter är både säkra och bekväma för din hund. Vi lägger stor vikt vid att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder för att säkerställa att våra produkter är säkra att använda.

Du kanske också gillar …

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär