Ny hemsida lanserad! Vi arbetar med förbättringar för snabbheten, tack för ditt tålamod.

Easy Walk Golden Baby Blue – Sele med handtag

1099 kr

Handtag

Ett extra handtag som gör det möjligt för dig att hålla din hund i alla situationer

Handtillverkade produkter

Unika handtillverkade produkter med noggrant utvalda detaljer

Minky komfort

Ett mjuk och skönt foder som ger din hund bekvämlighet

Bredd

Välj mellan många olika bredder och storlekar

Beskrivning

Bred hundsele med mässingdetaljer

Denna sele är en Golden edition med tjusiga mässingdetaljer som är av hög kvalité. Selen är anatomisk utformad och tillåter hunden till rätt rörelsemönster där muskler och leder kan arbeta på ett naturligt sätt utan obehagliga tryck. Lätt att ta på och av hunden. Selen kan justeras både runt hals och runt bröstkorgen vilket ger en mycket god passform. Selen är tillverkade av mjuk och hållbar nylon samt komfort på insidan för att göra det extra bekvämt för hunden. Går att koppla hunden på framsidan av selen vilket gör att den funkar som antidragsele.

Du har möjlighet att lägga till ett handtag på selen så du enkelt kan ta kontroll över hunden vid besvärliga situationer. Handtaget är i samma färg som selen och sys fast på den bakre delen av selen.

Välj rätt bredd:

På produktbilden ovan ser ni en 4 cm bred sele.

  •  Vi rekommenderar 4 cm breda selar till hundar som väger över 18kg.  Exempel: Amstaff, Bully, Rottweiler, Amerikanska bulldog, Cane corso, Schäfer.
  •  Vi rekommenderar 3 cm breda selar till hundar som väger under 18kg. 3 cm passar bla. valpar, Staffar, Franska bulldogs, Bullterrier.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa
här.

Alla våra produkter skräddarsys på beställning. Den beräknade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar.

 

Storlekstabell:

storlekstabell

FAQ

Vilken storlek på hundsele ska jag välja för min hund?

För att välja rätt storlek på hundsele rekommenderar vi att du mäter din och väljer storlek utifrån storleksguiden som finns på sidan. Är du osäker på storlek så hjälper vår kundservice dig.

Är hundsele bättre än halsband för min hund?

Hundselar kan vara ett säkrare och mer bekvämt alternativ än halsband, särskilt för hundar med känsliga nackar. Selarna fördelar trycket jämnt över kroppen jämfört med halsband som belastar halsen.

Hur fungerar en antidrag sele?

En antidrag-sele är konstruerad för att reducera eller förhindra att en hund drar när den är kopplad. Denna sele är utrustad med en antidrag-funktion och används genom att koppla framtill på hundens bröst. När hunden drar framåt, fördelar selen trycket mot sidan och får hunden att svänga åt sidan istället för att dra rakt framåt, vilket resulterar i att draget upphör. Detta utgör en bra möjlighet att träna och belöna hunden när den går fint. Det är viktigt att komma ihåg att antidrag-selar inte löser roten till problemet. Lösningen ligger i koppel träning. Men en antidrag-sele kan vara ett användbart verktyg som underlättar träningen.

Hur lång är leveranstiden?

Vi syr våra produkter på beställning för varje kund och därför är leveranstiden mellan 5 och 10 arbetsdagar. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt samtidigt som vi är måna om kvaliteten på våra produkter.

Vad är retur- och reklamationspolicy?

Om produkten av någon anledning inte passar dig eller din hund har du enligt distansavtalslagen 14 dagar på dig från mottagningsdagen att returnera produkten. Kunden är ansvarig för returfrakten. Om du vill byta produkten till en annan storlek erbjuder vi 30 dagars bytesrätt från beställningsdagen. Även här är kunden ansvarig för returfrakten.

Är era produkter säkra och bekväma?

Ja, våra produkter är både säkra och bekväma för din hund. Vi lägger stor vikt vid att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder för att säkerställa att våra produkter är säkra att använda.

Du kanske också gillar …

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär