Ny hemsida lanserad! Vi arbetar med förbättringar för snabbheten, tack för ditt tålamod.

Easy Walk Extreme Navy Blue – Sele med snabbspänne

1049 kr

Handtag

Ett extra handtag som gör det möjligt för dig att hålla din hund i alla situationer

Handtillverkade produkter

Unika handtillverkade produkter med noggrant utvalda detaljer

Minky komfort

Ett mjuk och skönt foder som ger din hund bekvämlighet

Bredd

Välj mellan många olika bredder och storlekar

Beskrivning

Easy Walk Extreme – Sele med extreme spänne

Upptäck vår Easy Walk Extreme hundsele den perfekta kombinationen av stil, komfort och hållbarhet till din hund! Denna hundsele är skapad för att göra promenader enklare och bekvämare för både dig och din hund. Selen är utrustad med Extreme spännen som är ett starkt och säkert snabbspänne. Detta spänne gör att du enkelt kan sätta på och ta av selen. Du kan välja mellan svarta eller silvriga Extreme spännen.

Extreme selen ger en stabil och säker passform för din hund. Den är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material som säkerställer långvarig användning. Med en justerbar funktion kan du enkelt anpassa selen efter din hunds storlek vilket ger en perfekt passform. Din hund kommer att kunna röra sig fritt och bekvämt under promenaden samtidigt som du har full kontroll över situationen. På insidan av selen hittar du minky komfort (fodrad insida) som gör det extra bekvämt för hunden.

Du har möjligheten att välja till ett handtag som fästs på baksidan av selen. Handtaget är ett praktiskt verktyg som kan användas vid besvärliga situationer, under träning eller i vardaglig aktivtet.

Hur väljs rätt storlek?

Mät hunden bakom frambenen och upp runt bröstkorgen där den är som störst. Tänk på marginal. Osäker på hur man mäter? Se video längst ner.

Hur väljs rätt bredd?

  •  Vi rekommenderar 4 cm breda selar till hundar som väger mellan 17-30 kg. 4 cm passar bla. Amstaff, Staffe, Amerikanska bulldog etc.
  •  Vi rekommenderar 5 cm breda selar till hundar som väger över 30 kg. 5 cm passar bla. Cane corso, Schäfer, Rotweiller etc.

På produktbilden ovan ser ni en 5 cm bred sele. som ett exempel.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa
här.

Alla våra produkter skräddarsys efter beställning. Den beräknade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar.

Hundstaff - Hur mäter jag hunden för att välja rätt storlek på sele.

Storlekstabell:

storlekstabell

FAQ

Vilken storlek på hundsele ska jag välja för min hund?

För att välja rätt storlek på hundsele rekommenderar vi att du mäter din och väljer storlek utifrån storleksguiden som finns på sidan. Är du osäker på storlek så hjälper vår kundservice dig.

Är hundsele bättre än halsband för min hund?

Hundselar kan vara ett säkrare och mer bekvämt alternativ än halsband, särskilt för hundar med känsliga nackar. Selarna fördelar trycket jämnt över kroppen jämfört med halsband som belastar halsen.

Hur fungerar en antidrag sele?

En antidrag-sele är konstruerad för att reducera eller förhindra att en hund drar när den är kopplad. Denna sele är utrustad med en antidrag-funktion och används genom att koppla framtill på hundens bröst. När hunden drar framåt, fördelar selen trycket mot sidan och får hunden att svänga åt sidan istället för att dra rakt framåt, vilket resulterar i att draget upphör. Detta utgör en bra möjlighet att träna och belöna hunden när den går fint. Det är viktigt att komma ihåg att antidrag-selar inte löser roten till problemet. Lösningen ligger i koppel träning. Men en antidrag-sele kan vara ett användbart verktyg som underlättar träningen.

Hur lång är leveranstiden?

Vi syr våra produkter på beställning för varje kund och därför är leveranstiden mellan 5 och 10 arbetsdagar. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt samtidigt som vi är måna om kvaliteten på våra produkter.

Vad är retur- och reklamationspolicy?

Om produkten av någon anledning inte passar dig eller din hund har du enligt distansavtalslagen 14 dagar på dig från mottagningsdagen att returnera produkten. Kunden är ansvarig för returfrakten. Om du vill byta produkten till en annan storlek erbjuder vi 30 dagars bytesrätt från beställningsdagen. Även här är kunden ansvarig för returfrakten.

Är era produkter säkra och bekväma?

Ja, våra produkter är både säkra och bekväma för din hund. Vi lägger stor vikt vid att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder för att säkerställa att våra produkter är säkra att använda.

Du kanske också gillar …

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär