Vi välkomnar dig med öppna tassar! Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta till din bästa vän

Easy Walk Safe Baby Blue – Sele med reflex

1049 kr

Handtag

Ett extra handtag som gör det möjligt för dig att hålla din hund i alla situationer

Reflexer

Ökad säkerhet och synlighet för din hund tack vare reflexer

Minky komfort

Ett mjuk och skönt foder som ger din hund bekvämlighet

Bredd

Välj mellan många olika bredder och storlekar

Beskrivning

Easy Walk Safe selen är tillverkad för dig som har extra stora krav på säkerhet!

Selen är en unik, handtillverkad sele med fokus på säkerhet. Med insydd reflex i selen syns hunden på långt håll i mörker och under dåliga siktförhållanden. På insidan av selen är det mjuk minky komfort som gör det extra bekvämt för hunden. Selen är lätt att justera och du kan välja till ett handtag till selen som är ett bra verktyg för att få bättre kontroll på hunden vid besvärliga situationer. Du har möjlighet att fästa koppel på selen på 3 olika ställen, 2 fästen hittar du på ryggen samt 1 fäste framtill vid bröstkorgen.

Selen är anatomisk utformad och tillåter hunden till rätt rörelsemönster där muskler och leder kan arbeta på ett naturligt sätt utan obehagliga tryck.

Välja rätt storlek:
Mät hunden bakom frambenen och upp runt bröstkorgen där den är som störst. Tänk på marginal. Osäker på hur man mäter? Se video längst ner.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa här.

Alla våra produkter skräddarsys på beställning. Den beräknade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar.

Storlekstabell:

FAQ

Vilken storlek på hundsele ska jag välja för min hund?

För att välja rätt storlek på hundsele rekommenderar vi att du mäter din och väljer storlek utifrån storleksguiden som finns på sidan. Är du osäker på storlek så hjälper vår kundservice dig.

Är hundsele bättre än halsband för min hund?

Hundselar kan vara ett säkrare och mer bekvämt alternativ än halsband, särskilt för hundar med känsliga nackar. Selarna fördelar trycket jämnt över kroppen jämfört med halsband som belastar halsen.

Hur fungerar en antidrag sele?

En antidrag-sele är konstruerad för att reducera eller förhindra att en hund drar när den är kopplad. Denna sele är utrustad med en antidrag-funktion och används genom att koppla framtill på hundens bröst. När hunden drar framåt, fördelar selen trycket mot sidan och får hunden att svänga åt sidan istället för att dra rakt framåt, vilket resulterar i att draget upphör. Detta utgör en bra möjlighet att träna och belöna hunden när den går fint. Det är viktigt att komma ihåg att antidrag-selar inte löser roten till problemet. Lösningen ligger i koppel träning. Men en antidrag-sele kan vara ett användbart verktyg som underlättar träningen.

Hur lång är leveranstiden?

Vi syr våra produkter på beställning för varje kund och därför är leveranstiden mellan 5 och 10 arbetsdagar. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt samtidigt som vi är måna om kvaliteten på våra produkter.

Vad är retur- och reklamationspolicy?

Om produkten av någon anledning inte passar dig eller din hund har du enligt distansavtalslagen 14 dagar på dig från mottagningsdagen att returnera produkten. Kunden är ansvarig för returfrakten. Om du vill byta produkten till en annan storlek erbjuder vi 30 dagars bytesrätt från beställningsdagen. Även här är kunden ansvarig för returfrakten.

Är era produkter säkra och bekväma?

Ja, våra produkter är både säkra och bekväma för din hund. Vi lägger stor vikt vid att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder för att säkerställa att våra produkter är säkra att använda.

Du kanske också gillar …

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär