Svenskdesignade produkter tillverkade i egen produktion

100

Easy Walk Sweden – Sele med svensk flagga

999
 kr Det ursprungliga priset var: 999  kr.Det nuvarande priset är: 869  kr.

Beskrivning

Bred hundsele med komfort på insidan

Easy walk selen är anatomisk utformad och tillåter hunden till rätt rörelsemönster där muskler och leder kan arbeta på ett naturligt sätt utan obehagliga tryck. Selen är tillverkade av mjuk och hållbar nylon samt komfort på insidan för att göra det extra bekvämt för hunden. Har man en känslig hund som exempelvis lätt får skavsår så är detta rätt sele. Går att koppla hunden på framsidan av selen vilket gör att den funkar som antidragsele.

Lätt att sätta på, det räcker bara att ta över huvudet och spänna. Selen kan justeras både runt halsen och runt bröstet vilket ger en mycket god passform.

Du har möjligheten att välja till ett handtag som fästs på baksidan av selen. Handtaget är ett praktiskt verktyg som kan användas vid besvärliga situationer träning eller i vardaglig aktivtet.

Med den svenska flaggan på produkterna kan du som svensk hundägare vara stolt över de vackra gula och blå färgerna. Sverige-kollektionen är noggrant tillverkad av högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och komfort för din hund.

Välja rätt storlek:

Mät hunden bakom frambenen och upp runt bröstkorgen där den är som störst. Tänk på marginal. Osäker på hur man mäter? Se video längst ner.

Välj rätt bredd:

På produktbilden ovan ser ni en 4 cm bred sele.

  •  Vi rekommenderar 4 cm breda selar till hundar som väger över 18kg.  Exempel: Amstaff, Bully, Rottweiler, Amerikanska bulldog, Cane corso, Schäfer.
  •  Vi rekommenderar 3 cm breda selar till hundar som väger under 18kg. 3 cm passar bla. valpar, Staffar, Franska bulldogs, Bullterrier.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa
här.

Alla våra produkter skräddarsys på beställning. Den beräknade leveranstiden är ca 5-10 arbetsdagar.

Storlekstabell:

storlekstabell

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär