Svenskdesignade produkter tillverkade i egen produktion

100

Martingale Sweden – Brett fodrat halsband halvstryp

Det ursprungliga priset var: 399 kr.Det nuvarande priset är: 347 kr.

Beskrivning

Martingale collar – brett halvstryp halsband utan kedja

Martingale halsbandet är ett smidigt halsband som du lätt tar på och av hunden. Halsbandet är ihopsytt med kraftig nylon samt mjuk minky komfort på insidan som är skonsam för pälsen. Skulle du vilja släppa din hund lös så tar du enkelt av halsbandet. Halsbandet tar väldigt lite plats vilket gör att du enkelt lägger det i jackfickan medan hunden är lös.
Passar bra till vardaglig aktivitet som promenader, motion och lek. Skulle din hund få för sig att rulla i lera eller dylikt så går det även att tvätta halsbandet i tvättmaskin i 40 grader i tvättpåse.

Med den svenska flaggan på produkten kan du som svensk hundägare vara stolt över de vackra gula och blå färgerna. Sverige-kollektionen är noggrant tillverkad av högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och komfort för din hund.

Vilken bredd passar på vilken hund?
Bredden på halsbandet är en smaksak, vi rekommenderar att större hundar har bredare halsband. På bilden ovan ser ni ett 5 cm brett halsband.

  • 5 cm breda passar bla. Amstaff, Bully, Rottweiler, Amerikanska bulldog, Cane corso, Schäfer.
  • 4 cm passar bla. valpar, Staffar, Franska bulldogs, Bullterrier.

Att välja rätt storlek: Mät hundens halsomkrets där halsbandet brukar sitta. Med hjälp av detta mått väljer du storlek i vår storlekstabell. Hitta hundens halsomkretsen i parentesen i storlekstabellen. Exempel: Om din hund har halsomkretsen 43 cm, då passar storlekarna 45 (35-45cm) och 50 (40-50cm)

Tänk på att hundens huvudomkrets där den är som störst, måste vara minst lika stort som halsbandets max storlek så du får det över huvudet.

För mer hjälp kring hur du ska välja rätt storlek på produkten kan du läsa här.

Alla våra produkter är skräddarsydda därav blir den beräknade leveranstiden ca. 5-10 arbetsdagar.

0
    0
    Din varukorg
    Din vagn är tomAffär